Staňte sa súčasťou Rulezz komunity a získajte 10% zľavu na lístok

VÍŤAZI SÚŤAŽE TOP B2B IDEAS 2016

Súťaž najinovatívnejších marketingových projektov v oblasti B2B na Slovensku

1. MIESTO                                                                                      

ZELENÁ POŠTA – posielanie zásielok z pohodlia kancelárie

Zelená pošta je pošta 21.storočia. V súčasnosti je jediným poskytovateľom na trhu, ktorý prináša službu hybridnej pošty a konverzie príjemcov na elektronické zásielky dostupnej pre každého. Zákazník dodá dokument elektronicky a Zelená pošta ho zaňho vytlačí, zabalí a podá na pošte. Cieľom Zelenej pošty je šetriť čas klientov, znížiť ich náklady a hlavne prinášať komfortné, kvalitné služby.

www.zelenaposta.sk

2. MIESTO



POWERLOGY

POWERLOGY predstavujú vybrané potravinové produkty, ktoré prešli komplexným vývojom a testovaním. Produkty predstavujú zdravé formy energie, sú určené pre aktívnych ľudí a vyrábajú sa len z kvalitných surovín, ktoré spĺňajú náročné kritériá kvality. Všetky produkty sú bez konzervantov, dochucovadiel, farbív, bez lepku, bez laktózy a bez klasického cukru.. Powerlogy sa však nevenuje len B2C zákazníkom, ale aj B2B klientom. Ako s nimi pracuje? Powerlogy prostredníctvom vzdelávania o kvalitných potravinových produktov vo firmách úspešne oslovuje práve túto svoju cieľovú skupinu mladých a aktívnych ľudí.

www.powerlogy.com

3. MIESTO



SLOVAK TELEKOM – Market Locator


Prostredníctvom Market Locator-a cielenou SMS správou oslovíte nových zákazníkov na tom správnom mieste a v správnom čase. Pochopíte kde sa vaši potenciálni zákazníci zdržujú a kde by ste mali otvoriť novú prevádzku s obchodom či službami. „Convert Big Data to B2B Service“.

www.marketlocator.sk

SHORTLISTY


Payless: Strážime telokomunikačné služby
Techo: Share It - Multimedial Box
Visibility: Rozhodli sme sa vzdelávať
Slovenská sporiteľňa: Banka na strane podnikateľov
Cromwell: Moderná pošta - Obálka s integrovanou doručenkou
Bisnode: Gnosus - Poznanie na dosah ruky